Coaching met Virtual Reality

Nieuw in Nederland: Coaching met de Virtual Reality-Bril!

VRBril

Heb je Spreekangst, podiumVRees, PresentatieVrees, netwerkVRees, FeestVrees of een sociale fobie? Ik kan je helpen met Virtual Reality.

Ook hoogteVRees of andere angsten die je leven controleren. Met Virtual Reality kan je de angst onder ogen zien in een veilige omgeving en met een coach die je bijstaat.

Virtual Reality is een perfect hulpmiddel bij het doorbreken van patronen en fobieën. Met deze moderne technologie kunnen we levensechte situaties nabootsen en die vervolgens onderzoeken.

Voor veel mensen is de stap te groot om zichzelf in een ongemakkelijke situatie te begeven of hierover te praten. Virtual Reality biedt de mogelijkheid om de situatie met alle rust in een virtuele omgeving te ervaren. Men wordt als het ware ondergedompeld in de virtuele wereld. Op deze manier komen veel dingen naar boven, kunnen we je reactie analyseren en kunnen we de onderliggende redenen voor je patronen of fobieën achterhalen.

Daarna gaan we aan de slag om voor een doorbraak te zorgen! Met de Virtual Reality-Bril leid ik je door de situatie heen en gaan we je negatieve denkbeelden omzetten naar positieve denkbeelden. Vervolgens brengen we dit stap voor stap in de virtuele praktijk. Je leert anders om te gaan met situaties, zowel in je denken als in je doen. Met de Virtual Reality-Bril gaan we ook testen of je écht gebroken hebt met je fobie en/of patroon.

We maken gebruik van de GearVR of de Oculus Rift. Life Coaching met de virtuele bril is een nieuwe maar ontzettend effectieve manier van coaching. In de Verenigde Staten heeft deze manier van coachen al voor verbazingwekkende resultaten gezorgd.

Laat je leven niet leiden door fobieën en patronen, maar wordt de Kapitein van je eigen leven!

Neem voor meer informatie graag contact op.