EP10 Coaching

Met Shahab Khatibzadeh

De Gallup EP10 test is speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Door middel van de test wordt de zelfkennis en het zelfbewustzijn van de ondernemer vergroot om zo succesvoller te kunnen zijn in het ondernemerschap. De EP10 en de daarbij horende coaching van Shahab Khatibzadeh helpt je als ondernemer om:

  • De 10 ondernemerstalenten te ontdekken met een 30-minuten durende online test
  • Meer inzicht te krijgen in de intensiteit van elk ondernemerstalent
  • Je talenten om te zetten naar ‘Strengths’ met de ondersteunende ‘Report Guide’
  • Je 10 unieke ondernemerstalenten verder te ontwikkelen

Over de EP10 test

De meest succesvolle ondernemers in de wereld zijn geboren met zeldzame talenten. Zij weten als geen ander hoe ze ideeën om kunnen zetten naar klanten. Voor iedere economie zijn zij de primaire bron van nieuwe economische energie.

Gallup heeft de gedragingen en beslissingen van de beste ondernemers onderzocht om te begrijpen hoe deze leiden tot succesvolle startups en groei. Na jaren onderzoek heeft Gallup aangetoond dat de beste ondernemers een mix hebben van 10 aangeboren talenten.

Om de 10 talenten te ontdekken en ondernemers te helpen slagen heeft Gallup een nieuwe test ontwikkeld genaamd de EP10 Test. In 30 minuten wordt er een uniek Entrepreneurial Profiel (EP10) samengesteld.

Shahab Khatibzadeh zal jou vervolgens gaan coachen. Hij zal je helpen om de 10 unieke ondernemerstalenten te begrijpen en deze verder te ontwikkelen. Daarnaast zal hij samen met jou kijken op welke manier je de talenten in jouw ondernemerschap toe kan passen.

EP10 coaching is individueel. Neem contact op via info@ikbouw.nl om EP10 coaching met Shahab te boeken.

Aanmelden

[formidable id=”7″]