Gedreven Ambitie

Door Shahab Khatibzadeh

Een uitkering zien als een investering, een kans jezelf te ontwikkelen. Dit perspectief creëert meer mogelijkheden,zelfvertrouwen en kansen voor werkzoekenden.

Deze workshop is bedoeld voor (langdurige) werklozen met een WW- of WWB-uitkering. Het volgen van de workshop is een eerste stap om nooit meer een uitkering aan te hoeven vragen.

Over de workshop

‘Iedereen kan en wil iets bijdragen aan de maatschappij’, dat is de visie van deze workshop. Maar hoe doe je dit? Coach Shahab creëert met zijn workshop een platform om niet alleen zijn ervaringen en inzichten te delen, maar ook om van elkaars inzichten te leren. Opdrachten tijdens de workshop zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in jouw eigen willen en kunnen. Wat is jouw ambitie? Waar ligt jou passie? En hoe kan je hier je werk van maken?

Shahab wil zijn ervaringen en werkroute graag delen met anderen. Zelf heeft hij een weg heeft gecreëerd waarbij hij zich volledig inzet voor de maatschappij en tegelijkertijd ook investeert in zichzelf, hierdoor is hij een goed voorbeeld en spreekt hij vanuit ervaring.

Aan het eind van de workshop heb je een concreet plan waar je zelf 100% achterstaat. Het plan helpt je efficiënter en effectiever je tijd te gebruiken om een fundament op te bouwen. Doordat een uitkering meestal de vaste lasten dekt, is er ook daadwerkelijk de ruimte om het persoonlijk plan uit te voeren.

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende workshop datum en meld je aan via info@ikbouw.nl.