Soul Body Fusion

Soul Body Fusion met Dana-Maria

Soul Body Fusion lijkt op mediteren maar er is een duidelijk verschil.

Terwijl je in het Soul Body Fusion energieveld zit wordt de energie van je hoger bewuszijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam gebracht. Dit proces wordt Soul Body Fusion genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Wat ik met Soul Body Fusion zelf ervaar is dat de ziel/ hoger bewustzijn mij weer in het centrum brengt van mijn lichaam. Tijdens het proces voel ik me als het ware in het midden van mijn lichaam gedrukt worden, op de plek waar ik hoor. In plaats van heel erg in mijn hoofd te zitten of in de toekomst te leven. Daar heb ik namelijk de neiging toe.

Ik voel me daardoor aanwezig, helder en wakker en geaard.

Ook voel ik duidelijk een helend effect, er is energie aan het werk om mij te helen.

De mensen waar ik Soul Body Fusion mee doe, ervaren hetzelfde.

In een sessie zitten we tegenover elkaar en leid ik je door het proces. We zetten samen de intentie om jouw fysieke lichaam op het hoogste trillingsniveau van jouw ziel te brengen. In het proces bewegen mensen vaak heen of weer of maken draaiende bewegingen, het is alsof een een onzichtbare kracht met deze mensen aan het werk is. Ze voelen zich nadien wakker, aanwezig en hebben doorgaans meer energie.

Ik gebruik deze methode vooral bij mensen die:

  • -weinig energie hebben
  • -teveel in hun hoofd zitten
  • -veel in het verleden of in de toekomst zitten met hun gedachten
  • -zich niet fit of gezond voelen

Een sessie van een uur kost: waardebepaling achteraf. (tussen de 20,- en de 50,- euro)

SBF