Workshop Missie & Visie

Voor ZZP’ers

Door Liberty Lindland

De missie en visie vormen de ruggengraat van elk bedrijf, ook als ZZP’er. Het inspireert je, houdt je scherp en houdt je op koers.

Maar hoe formuleer je een missie en visie? Hoe zorg je ervoor dat jouw missie en visie je niet beperken in wat je doet? En hoe kun je je missie en visie inzetten om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen?

Over de workshop

Liberty legt tijdens deze workshop uit waar een goede missie en visie aan moeten voldoen. We bekijken gezamenlijk inspirerende voorbeelden van succesvolle missies en visies. Daarna gaan we zelf aan de slag!

Opdrachten tijdens de workshop geven je inzicht in je eigen bedrijf: Waar staat jouw bedrijf voor? Wie ben je? En waar ga je naar toe? Vervolgens gaan we in groepsverband brainstormen voor frisse input en inspiratie van buitenaf. Het uiteindelijke doel van deze workshop is om voor jou een passende missie en visie op te stellen.

Tot slot laat Liberty zien hoe je jouw missie en visie kan koppelen aan kernwaarden die voor jou belangrijk zijn voor jou en je bedrijf.

Aanmelden

[formidable id=”7″]