Helen Matitahatiwen

Coach persoonlijke ontwikkeling & professionele groei

Al sinds mijn jongste jeugd heb ik een grote droom: werken bij de Verenigde Naties en dan speciaal voor de rechten van het kind. Maar toen ik opgroeide sloot ik allerlei compromissen, studies, banen, relaties, allerlei redenen waardoor mijn grote droom nog niet is uitgekomen. Ik zet echter nog steeds stappen om dichter bij de verwezenlijking van mijn droom te komen.

Als coach geloof ik dat door ingeving/impuls, jouw diepste drijfveren helder worden. Dit zal je in staat stellen jouw ware potentie ten volle te benutten. Samen gaan wij aan het werk om jouw drijfveren te vinden. We gaan alle zintuigen gebruiken maar beginnen bij je passie.  Door in je hart te kijken komen de antwoorden op vragen als: waar loop ik nu écht warm voor, wat maakt mij nieuwsgierig of voor welk doel wil ik knokken. Laat je hart (emotie) met je hoofd (ratio) spreken en werk aan hoe je verder kunt werken aan het bereiken van je doelen. Door dit te verbinden met handen voeten, oren ogen en mond maken wij samen stappen om volledig te kunnen gaan voor je passie.

Samen gaan we tot de kern. Dat betekent dat je na de coaching je eigen kompas weer goed weet te vinden en kunt inzetten om je doelen te bereiken. Hoe? In onze sessies word je:

  • bewust van de emotionele blokkades in je lichaam;
  • bewust van diepe, soms vergeten gevoelens;
  • bewust van vastgeroeste patronen. Je leert ze te herkennen, te bekennen en te erkennen;
  • bewust van je zintuiglijke waarneming en deze op waarde te schatten;
  • bewust van je intuïtie en durf je die ook te volgen.

Ik werk heel intensief met je samen, interactief, methodisch maar waar nodig volg ook ik mijn intuïtie en werken we ook out of the box.

Bekijk ook graag even mijn website: www.ipulsum.nu