Judith Kakebeke

Foto IKBouw

Persoonlijke ont-wikkeling – To make each day count

Na jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende sectoren en diverse opleidingen te hebben gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ben ik mijn hart en passie gaan volgen:

In 2014 heb ik Geluksreis opgericht! Waarin ik met mijn ruime persoonlijke levenservaring, aangevuld met een post-HBO opleiding Professional Coach & opleiding tot gecertificeerd NLP-trainer, andere mensen begeleid in het ont-wikkelen van hun authentieke zelf.

Wat doe ik?
Geluksreis richt zich op het begeleiden van jou in je eigen unieke reis door het leven. Via persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching, training/workshops en teamactiviteiten. Zie bijvoorbeeld de workshop Dream Challenge.

Waarom doe ik dat?
Ik wil graag bijdragen aan een wereld waarin mensen beter in hun vel zitten en doen wat ze echt willen doen en waar ze goed in zijn. Ik geloof dat de wereld er op die manier een stuk leuker uit gaat zien!

Hoe doe ik dat?
In de Geluksreis-activiteiten worden op een speelse manier NLP-technieken met verschillende coachtechnieken gecombineerd, om zo jezelf beter te leren kennen: waarom doe je de dingen zoals je ze doet? En hoe kun je de dingen die voor jou niet werken, omzetten in dingen die voor jou wél werken? Er wordt hierbij steeds een aanpak op maat verzorgd, met een vorm en inhoud die bij jou past en die jij direct kunt toepassen.

Wat levert jou dit op?
Je kent het waarschijnlijk wel: je wilt iets zó graag, maar het lukt je maar niet. Er is iets dat je nog tegenhoudt, maar wat en hoe precies, daar krijg je de vinger niet opgelegd. Of je bent eigenlijk niet happy in je werk, maar wat nu? Via de activiteiten van Geluksreis gaan we ervoor zorgen dat je groeit en in beweging komt richting het door jouw beoogde doel of naar jouw toekomstige loopbaan.

Interesse?
Bezoek de website van Geluksreis voor meer informatie: www.geluksreis.nl