Dana-Maria

Life Coach

Be the Captain of Your Life!

Stel je voor dat je leven een schip is.
Wie ben jij dan in je eigen leven?
Ben je de kapitein, matroos, dekzwabber of zelfs verstekeling?

Mijn missie is om mensen te helpen weer kapitein van hun eigen leven te worden. Een positief en leuk leven met een duidelijke koers naar een aankomsthaven die goed voelt.

Denk aan de gebieden die te maken hebben met: werk, succes, (liefdes) relaties, geld en ziekte. Voel jij je soms slaaf, slachtoffer, machteloos, gefrustreerd of boos? Ben je klaar voor een positieve verandering in je leven?Wat is de koers van het schip, welke richting vaar je uit?Is dat een heldere koers, naar een aankomst haven die goed voelt?Voelt de aankomst haven goed, maar is koers niet duidelijk?

Heb je geen idee wat je aankomst haven is en hoe je er moet komen al helemaal niet?

Als Life coach help ik mensen om een bepaalde koers uit te zetten en koers te houden.

Een onderdeel van mijn coaching methode is het doorbreken van belemmerende gedachten en overtuigingen. Daarnaast ben ik in staat om snel door te dringen tot de kern van de zaak en kan ik je met mijn helikopterview goed ondersteunen bij het bepalen en vasthouden van de nieuwe koers.

Ik pas een ruim scala aan methoden toe zoals: ‘Psych-K’, ‘Ki-training’, Soul Body Fusion, EFT en Gedachten en Communicatie Training. Maar ook sjamanisme of Virtual Reality kunnen onderdeel zijn van mijn coaching.

Coachen doe ik eigenlijk al vanaf mijn 19e levensjaar. Ik heb gewerkt als maat, stuurman en schipper aan boord van grote traditionele zeilschepen. Ik leerde groepen mensen hoe ze het schip moesten zeilen om van A naar B te komen. Missionsailor is hieruit ontstaan, daarin werk ik met andere coaches samen aan projecten gericht op teambuilding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast werkte ik ook als ski-lerares, activiteitenbegeleider, sport en spel begeleider en coach/trainer bij Greenpeace. Bij Greenpeace heb ik drie jaar het promotie team gecoacht en getraind in rollenspellen, gespreks-, presentatie- en communicatietechnieken.

Mijn kracht is het combineren van Life Coaching met een commerciële aanpak. Bovendien ben ik confronterend waardoor ik je bij de les hou op de koers die we hebben uitgezet.

Want jij bent de kapitein van je eigen leven!

Bekijk mijn website voor meer informatie: www.dana-maria.nl